06.07.2019 av Abdi Aske

Salgsfaget

Kursstart: september
Påmeldingsfrist: 28. august

Salg, service og sikkerhet

 

Hva jobber salgsarbeider med?

En salgsmedarbeider jobber med kundebehandling, som for eksempel å jobbe i en butikk, planlegge tiltak som hindrer tyveri, og styre bedriftens økonomi. Som salgsmedarbeider er du med i en spennende bransje som stadig er i endring og utvikling. En sentral oppgave som salgsmedarbeider vil derfor være å tilpasse tilbudet med tanke på behov og forbruksvane til kunden.

Hva lærer jeg på kurset?

På kurset i salgsfaget arrangert av Abdi & Aske lærer du hvordan du skal sikre butikker og andre tjenesteleveranser som det er et marked for. For å bli en dyktig salgsarbeider vil du gjennom våre kurs blant annet lære hvordan du utfører den praktiske salgsdelen av faget.  Du vil også lære om hvordan ulike markeder fungerer. Markedene er stadig i endring og utvikling.

Inkludert, og i tillegg til undervisning i programfagene er:

Grunnleggende ferdigheter til en slagsmedarbeider

Hvorfor ta kurset gjennom Abdi & Aske?

Kursene vi tilbyr er utmerket for nye-norske som ønsker en formell utdannelse og som ikke ønsker å gå grunnskole og videregåendeskole. 

Les mer

Ta kontakt med oss på E-post: post@abdiaske.no, eller ring oss på 410 62 929.

 

Påmelding, salgsfaget

Flere kurs

Maritimt introkurs

Maritimt introkurs
https://www.youtube.com/watch?v=HH0EMWjrqks…

Salgsfaget

Salg og service
Kursstart: september Påmeldingsfrist: 28. august Salg, service og sikkerhet   Hva jobber salgsarbeider med? En salgsmedarbeider jobber med kundebehandling, som for eksempel å jobbe i e…

Helsearbeiderfaget

Helsearbeider
Kursstart: september Påmeldingsfrist: 28. august Hva gjør en helsefagarbeider? En helsefagarbeider utøver omsorg, grunnleggende sykepleie og miljøarbeid for de som bruker kommunale helse- o…
Se alle kurs
Bla opp