06.07.2019 av Abdi Aske

Helsearbeiderfaget

Kursstart: september
Påmeldingsfrist: 28. august

Hva gjør en helsefagarbeider?

En helsefagarbeider utøver omsorg, grunnleggende sykepleie og miljøarbeid for de som bruker kommunale helse- og omsorgstjenester, for eksempel sykehjem, og spesialisthelsetjenesten, for eksempel sykehus. En annen viktig oppgave for helsefagarbeideren er at du skal forebygge ensomhet. Dette kan du gjøre ved å bidra til mestringsfølelse, og å tilrettelegge for et aktivt liv. Nøkkelordet for en helsefagarbeider er samhandling.

Hva lærer jeg på kurset?

På praksiskandidatkurset arrangert av Abdi & Aske lærer du hvordan du skal møte brukerne som har ulike kulturelle bakgrunn, og som er i forskjellige faser av livet. På kurset vil du også lære å observere ved hjelp av sansene dine, for deretter å bruke denne ferdigheten i behandling av sykdommer, og for å avdekke dem.

Inkludert, og i tillegg til undervisning i programfagene er:

Grunnleggende ferdigheter for en helsefagarbeider

Hvorfor ta kurset gjennom Abdi & Aske?

Kursene vi tilbyr er utmerket for nye-norske som ønsker en formell utdannelse og som ikke ønsker å gå grunnskole og videregåendeskole. 

Les mer

Ta kontakt med oss på E-post: post@abdiaske.no, eller ring oss på 410 62 929.

 

Påmelding

Flere kurs

Maritimt introkurs

Maritimt introkurs
https://www.youtube.com/watch?v=HH0EMWjrqks…

Salgsfaget

Salg og service
Kursstart: september Påmeldingsfrist: 28. august Salg, service og sikkerhet   Hva jobber salgsarbeider med? En salgsmedarbeider jobber med kundebehandling, som for eksempel å jobbe i e…

Helsearbeiderfaget

Helsearbeider
Kursstart: september Påmeldingsfrist: 28. august Hva gjør en helsefagarbeider? En helsefagarbeider utøver omsorg, grunnleggende sykepleie og miljøarbeid for de som bruker kommunale helse- o…
Se alle kurs
Bla opp