06.07.2019 av Abdi Aske

Barne- og ungdomsarbeiderfaget

Kursstart: september
Påmeldingsfrist: 28. august

Hva gjør en barne- og ungdomsarbeider?

En barne- og ungdomsarbeider jobber med barn og ungdom i alderen 0-18 år og som befinner seg i ulike arenaer. Du skal tilrettelegge for at barnet/ungdommen kan være i aktivitet, sørge for at de opplever glede og mestring, samt å tilrettelegge for at de kan utforske livet og hva det har å by på. En barne- og ungdomsarbeider er en person som er en tydelig rollemodell, og som kan se enkeltindividet og dets utfordringer i hverdagen.

Hva lærer jeg på kurset?

På praksiskandidatkurset arrangert av Abdi & Aske lærer du hvilke pedagogiske metoder i arbeidet ditt du skal velge til enhver tid og som gagner brukeren best. Du vil lære å utvikle dine kommunikasjonsevner. Brukermedvirkning står sentralt i faget.

Inkludert, og i tillegg til undervisning i programfagene er:

Grunnleggende ferdigheter til en barne- og ungdomsarbeider

Hvorfor ta kurset gjennom Abdi & Aske?

Kursene vi tilbyr er utmerket for nye-norske som ønsker en formell utdannelse og som ikke ønsker å gå grunnskole og videregåendeskole. 

Les mer

Ta kontakt med oss på E-post: post@abdiaske.no, eller ring oss på: 410 62 929.

 

Påmelding

Flere kurs

Maritimt introkurs

Maritimt introkurs
https://www.youtube.com/watch?v=HH0EMWjrqks…

Salgsfaget

Salg og service
Kursstart: september Påmeldingsfrist: 28. august Salg, service og sikkerhet   Hva jobber salgsarbeider med? En salgsmedarbeider jobber med kundebehandling, som for eksempel å jobbe i e…

Helsearbeiderfaget

Helsearbeider
Kursstart: september Påmeldingsfrist: 28. august Hva gjør en helsefagarbeider? En helsefagarbeider utøver omsorg, grunnleggende sykepleie og miljøarbeid for de som bruker kommunale helse- o…
Se alle kurs
Bla opp